Börja med ett fyrkantigt papper.
Valfri storlek. Testa gärna med ett vanligt kopieringspapper först.
Gör man fel behöver man inte vara ledsen över att det dyrare arket
med cardstock blev förstört. Jag provviker alltid med kopieringspapper. Betydligt mindre irriterande när man gör fel. För fel gör man sannerligen nu och då. :)
Biga så som bilden visar.
På mitten åt ena hållet och åt mitten på det andra hållet.
Nu är det dags att göra en bigning snett rakt över hela pappret. Tänk dock på att den långa sneda vikningen skall vikas åt andra hållet, så vänd upp och ner på pappret innan du bigar!
Sedan viker man ihop det lite som en
halv "loppa!. Vik efter bigningarna.
Åt rätt håll. Så här skall det se ut
när du har vikt klart.:)
Sedan börjar det roliga!
Att dekorera. Jag skar till mönstrat papper i lite olika typer och
klistrade in.
Lite slitna kanter och
infärgat med distressdyna.
Stämplade några favorittexter med Malins stämplar, och har medvetet lämnat en ruta tom för att kunna sätta in namn/datum till den som skall få det. På utsidan valde jag en chokladstämpel. Är alltså utmärkt att ha på lager. Bara att ta med kortet och en fin ask choklad då det vankas middag någonstans, för choklad går ju (nästan) alltid hem! :)
Lycka till!! :)
Lisa
http://scraplivet.se
Instagram: scraplivet
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar