Gäst Dt 2017

Gäst Dt´s

Milo Lilja - Juni 2017

Jag heter Milo Lilja, är 45 år, kattägd, förlovad, bor i Trollhättan och arbetar med funktionsnedsatta människor.
Jag har fått den stora äran att gästa Malin på självaste 1-årsfirandet av hennes stämpeldesign. Riktigt roligt då stämplar ligger mig varmt om hjärtat.

Jag började med stämplar 1995, och har sedan dess skapat allt från brevpapper och kort till fotolayouter och mer avancerade 3D-projekt. Jag har utvecklat min stil genom åren och har fastnat för en mix av shabby chic, vintage och mixed media. Jag gillar även steampunk och gothiskt stil.

Välkommen att se mer av vad jag skapar på min Instagram http://instagram.com/miloliljaart eller eller min blogg http://milolilja.net.

Kram Milo


Åsa Sundquist - Juni 2017

Jag heter Åsa Sundquist och är 43 år. Jag bor i Skultorp utanför Skövde tillsammans med min sambo och våra 2 barn. Jag arbetar som undersköterska och har för tillfället ett vikariat som kvalitetshandledare.

Jag kom i kontakt med scrapbooking 2009 och började då så smått att göra kort. Sedan har jag testat det mesta men det blir mest kort och PL (Project Life) som jag började med 2013. 
Jag har fått den stora äran att vara gäst hos Malins Stämplar och få visa upp alster med hennes fina stämplar. Det bästa är att de passar till både kort och PL. De är mycket användbara. 

Välkomna att kika in på mitt Instagram: asasundquist73 och på min blogg: asa.sundquist.blogspot.se men den är jag inte så flitig med att uppdatera.

Kram Åsa 

Johanna Ellegaardm - Juni 2017

 Johanna Ellegaard heter jag och bor i Hjo i en lägenhet med två av mina tre barn. Jag har hållt på med scrapbooking ett litet tag nu och tycker väldigt mycket om mixed media. Att tänka lite outside the box så att säga.

Jag blev jätteglad när Malin frågade om jag ville göra något med hennes stämplar och då fick jag iden om ett litet kärlekskort.


Om du vill se mer av det jag sysslar med så finns jag på instagram under Cazina30 och jag har även en liten blogg som finns här: http://craftingbyjohanna.blogspot.se/


Kram Johanna

Pernilla Lindell - Juni 2017
 
Hej mitt namn är Pernilla Lindell bor i en liten stad som heter Nässjö med man, 2 döttrar och 2 busiga hundar.
Jag jobbar i en affär/webshop och säljer resväskor och handväskor, tyvärr har jag alldeles för många handväskor ;)

Jag har alltid hållit på att måla och pyssla och 2012 köpte jag min första stämpel och sen var jag fast.
Jag målar mest med distresser och gillar pastellfärger och vintagestil.
Så det är en ära att vara gäst designer för Malins fina stämplar som passar min stil.

Vill du se mer av mina kort titta gärna in på min instagram @perniillal

Kram Pernilla.Inga kommentarer: