fredag 16 september 2016

DT CALL

Jag söker nu en eller två  Dt-tjejer till Malins stämplar, som känner att de vill skapa och visa upp alster med de stämplar som jag tillverkar för inspiration här i bloggen.
Det jag söker är någon som håller på med project life och eller Lo´s då det är ord som passar dessa alster bäst för tillfälllet. Ev kommer det komma ord även till kortmakare så småningom, men en sak i taget. ;)
Skapar du i båda så är det bara ett plus!

Det du som DT får är en uppsättning stämplar varje gång jag gör nya stämplar och du får då stämplar för det du skapar, PL eller Lo´s eller kanske för båda.
Det kommer vara lite olika hur ofta jag gör stämplar men jag gissar på högst 3-4 ggr per år och det kommer inte vara några speciella månader utan det kommer när det kommer. Så med andra ord är det ganska mycket ledigt där emellan för den som inte vill skapa varenda vecka.

Det du som DT åtar dig att göra de första 6-8 veckorna ( beroende på hur många stämplar man får då givetvis ) när du får dina stämplar är att skapa ett alster i veckan till bloggen, efter dessa veckor är det fritt att skapa när och om man vill tills nästa set av stämplar kommer, det är alltså inget tvång efter det med att alster i veckan utan mer efter tid o lust för din del. Det ska nämligen oxå vara ROLIGT att skapa tycker jag!Vill du inte göra nåt efter de veckorna så är det upp till dig. Dock är kravet att du på dina alster ska ha använt dig av alla de stora stämplar du får av mig ( ej småord osv ) så att vi kan få visa upp dom i bloggen.

Uppdraget gäller 1 år med början i Oktober.
Skicka din ansökan till flitigafingrar@hotmail.com
Märk ditt mail med " Dt-call Malins stämplar"
Skicka med 3-5 bilder på något som du skapat och som visar vem DU är i ditt skapande och berätta lite om dig själv.
Har du blogg eller instagram, skicka gärna med länken till dessa.

Det är helt OK att ha andra Dt uppdrag så länge du känner att du hinner med och visar engagemang för ditt uppdrag här hos mig. Allt material får ni behålla.
Du ska gärna vara aktiv på FB och instagram där du gärna får lägga upp dina alster som du skapar med mina stämplar.
Blogg är bara ett plus men inget måste.
Du ska gärna kunna ta fina bilder på alstren.

Så kom igen nu och SÖK, jag vill gärna ha din ansökan senast den 30 september!
Malin


Inga kommentarer: