Design Team

DesigTeam 2020
För närvaramde har jag inget designteam, men du kan alltid slänga iväg en intresseanmälan på mailen!

DesigTeam 2019

Pernilla Lindell

Hej mitt namn är Pernilla Lindell bor i en liten stad som heter Nässjö med man, 2 döttrar och 2 busiga hundar.
Jag jobbar i en affär/webshop och säljer resväskor och handväskor, tyvärr har jag alldeles för många handväskor ;)

Jag har alltid hållit på att måla och pyssla och 2012 köpte jag min första stämpel och sen var jag fast.
Jag målar mest med distresser och gillar pastellfärger och vintagestil.
Så det är en ära att vara designer för Malins fina stämplar som passar min stil.

Vill du se mer av mina kort titta gärna in på min instagram @perniillal

Kram Pernilla.


DesignTeam 2017 - 2018 


Malin Wiberg


Hej jag heter Malin Wiberg, 40 år ung och bosatt i Skälsböke i norra skåne tillsammans med man och 2 tonåringar. 

På dagarna arbetar jag inom skolvärlden som skolsimsansvarig och har ansvaret för att de flesta åk2-3 eleverna i kommunen lär sig simma. Förutom simlärare är jag utbildad behandlingsassistent och har ägnat många år till de ungdomar som haft svårigheter i livet i olika perioder. 

På fritiden ägnar jag den tid som blir över till att färglägga och att göra kort, när allt annat är gjort så klar.När Malin frågade mig om jag ville vara en del av hennes design team så var jag tvungen att kolla upp hennes stämplar. För bilderna jag fick upp i huvudet var PL-stämplar. När jag såg de olika stämplarna tänkte jag direkt, "wow, något annorlunda" så jag tackade JA.

Jag kommer mest och först och främst arbeta med kort. Jag ser med spänning fram emot att få tillhöra detta gäng och alla nya utmaningar som det kommer att bli. Vi ses i bloggen och på FB. 
Kram Malin


Pernilla Lindell

Hej mitt namn är Pernilla Lindell bor i en liten stad som heter Nässjö med man, 2 döttrar och 2 busiga hundar.
Jag jobbar i en affär/webshop och säljer resväskor och handväskor, tyvärr har jag alldeles för många handväskor ;)

Jag har alltid hållit på att måla och pyssla och 2012 köpte jag min första stämpel och sen var jag fast.
Jag målar mest med distresser och gillar pastellfärger och vintagestil.
Så det är en ära att vara designer för Malins fina stämplar som passar min stil.

Vill du se mer av mina kort titta gärna in på min instagram @perniillal

Kram Pernilla.


**********************************************************************************


Tidigare DesignTeam medlemmar

2016 - 2017

Anna Lennström

Jag heter Anna & kallar mig för Anzan i Scrapvärlden. 
Bor i Fresta utanför Stockholm med sambo & tre barn. 

Intresset för foton & album har alltid funnits. Mitt första minne är att jag sitter som liten tjej hos min faster som bläddrar i ett fotoalbum från en av deras resor. Kommer ihåg att jag älskade hur hon hade sparat foton, text, biljetter mm i de små fickorna från fotoaffären. (Såg ut ungefär som PL plastfickor men de var vita eller svarta då) 

Själv har jag scrappat sedan 2002 då jag insåg att det fanns en hel industri för detta med roliga produkter som gjorde "memory keeping" ännu roligare. 

Mina album har sett olika ut genom åren beroende på hur livet sett ut i övrigt. De första albumen är fyllda med enbart traditionella LO:s. När jag upptäckte Project Life försökte jag scrappa veckovis ett långt tag innan jag insåg att albumet fylldes med ofärdiga uppslag som bara innehöll foton & post-it lappar... Jag hann helt enkelt inte med. 

Nu är albumen uppdelade månadsvis där jag blandar PL med traditionella LO:s men gör väldigt gärna också minialbum med olika teman, tex resealbum, "Hemma hos oss just nu" mm mm. 

Har insett genom åren att det gäller att hitta sin egen grej, vad som passar just mig för att få in mina minnen i albumen! Ali Edwards har med sin kurser en stor del i insikten av att det (för mig) ibland handlar om att "få det gjort - & gå vidare". Älskar numera att göra väldigt enkla sidor lika mycket som att verkligen få skapa något extra med alla fina produkter som finns att leka med! 

Blogg: www.anzan.blogg.se
Instagram: Anzan_78

AnnaMichaela Andersson

Hej!
Michaela Andersson heter jag. Alias Scrappgrynet.
Är en pyssel, DIY, inredning, scrapbooking, PL tokig tjej som gillar att ha många projekt igång samtidigt=) Bor i Trollhättan med min sambo och våra två små goingar. 
Kom i kontakt med scrapbooking 2006 när jag bodde i Örebro och studerade, sedan dess har det blivit en del kort, tavlor,layouter och mycket annat pyssel. Jag började med Project life bara för ett par år sedan efter en fantastisk träff i Hjo- Pocket scrapmara, sedan var jag fast=) 
Min stil är just nu, enkel och stilren men gärna med den där lilla detaljen som fångar ögat. Jag älskar att testa nya tekniker och att utmana mig själv, gärna på olika typer av pyssel, men vill att mina alster ska vara vilsamma för ögat. Det känns väldigt spännande och roligt att få vara en del av Malins stämplars DT-team och jag hoppas att jag kan inspirera er till att pyssla mer =)

instagram:scrappgrynet och blogg: scrappgrynet.blogspot.se

MichaelaEmma Fryxelius

Jag heter Emma och jag började som kortmakare för fler år sedan än jag vill erkänna. Numera skapar jag mest PL och layouter, även om det ibland blir ett kort, mixed media eller något alter.

När jag skapar är det fotona och berättelsen bakom jag tycker är allra viktigast. Om de är i fokus kommer layouten eller PL-sidan att förbli intressanta, även genom de oundvikliga förändringarna i stil, smak och trender som tiden för med sig.

Jag brukar hålla mina alster relativt enkla, men med fokus på detaljer och färger, och jag älskar att kladda med medium, stämplar och stenciler. Jag gillar dock att variera mig, och ibland blir det Clean and Simple, maximalistiskt, romantiskt eller något annat.
Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av Malins Design Team och få inspirera andra, och i min tur få inspiration från er alla!
Min blogg hittar ni på: www.dorcasdetaljer.wordpress.com
EmmaLisa Hellström

Hej!

Så glad jag är över förtroendet som jag fick av Malin att bli en av tjejerna i hennes designteam!
Att att få använda hennes stämplar, och få chansen att inspirera med mina alster.

Jag heter Lisa Hellström och har papperspysslat sedan 2001. Det börjar sannerligen bli några år nu. Föddes 1972 och är ett tidigt decemberbarn. Jag bor med make och ett hemmavarande barn hemma i en villa i Sollefteå. Den äldsta flyttade för några år sedan. Vi har dessutom en dvärgpudel som föddes 2007. En dam vid namn Tindra som beter sig som en valp fortfarande.

Jag gör kort, layouter, canvastavlor, altrat och Project Lifealbum. Så länge jag får variera mig friskt trivs jag otroligt bra med min hobby. Att få prova nya saker. Ibland blir det jättebra och ibland verkligen urdåligt. Men det är ju det som är charmen med denna hobby. Det finns inga rätt eller fel! Alla kan papperspyssla. :)

Jag har en blogg som heter http://scraplivet.se
Instagram: scraplivet

Lisa


1 kommentar:

KICKI MOBERG sa...

Vilken hög med inspirerade damer du har i ditt stall. Alla är unika på sitt sätt. Jag har hållit på i 3 år så jag har mycket och lära mig. Att en hobby med papper glitter stämplar färger och lim kan va så inspirerande roligt. Tiden flyger iväg.
Har någon tips på ett avlastnings bord ska finnas hyllor under 2st och brett i sär.
Tänkte ha skrivaren där under. Och ytan ovan på som avlastning plats . Alla tips mottages tacksamt. Är i från Borås heter Christina Moberg med kallas Kicki.
Gift med Peder har inga barn pg av min sjukdom som ställer till det en agresiv Reumatisk 1987 slog den ner i mig och förstörde fullständigt mitt liv. Nu har sjukdomen på äldre dagar blivit förjävlig rent ut sagt.
Men att få ägna sig åt att göra kort är en fristad för mig. När allt fungerar .
Nu ska jag notera upp era sidor och få ännu mera tips hoppas jag.
Ps har 2 hundar Wille Yorkiterrier 9 år och lilla Edwin1år chivava
Dom två har så kul ihop .Nu är jag redo för en till en tjej denna gången . Ha det nu så gott ni kan . GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR